وبلاگ شخصی همایون سلحشور فرد

این وبلاگ تجمیع وبلاگ های جداگانه قبلی ام است

وبلاگ شخصی همایون سلحشور فرد

این وبلاگ تجمیع وبلاگ های جداگانه قبلی ام است

بایگانی

۷ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

یکی از خبرگزاری ها به مناسبت سالروز فرار شاه، در پست اینستاگرامی اش از این واقعه تاریخی با عنوان «پایانی بر استبداد و خودکامگی» یاد کرده است (1).

اما در حقیقت بهتر بود می نوشت «شاه مستبد و خودکامه رفت»، چرا که استبداد و خودکامگی را پایانی نیست و به تعبیر آن روح خدا، هیچکس مأمون نیست از اینکه به دام شیطان نیفتد (2)

آن مسؤولی که از انتقاد برآشفته می شود (3)، آن مأموری که می گوید «تو چه حقی داری کانال و سایت داشته باشی و اظهار نظر کنی؟!» (4)، آن عواملی که علیه مردم عادی پرونده سازی می کند (5) و ... همه در مسیر استبداد و خودکامگی گام برمی دارند؛ چه خوششان بیاید و چه بدشان بیاید !

شهید همت در وصیت نامه اش می گوید «جامعه ما انقلاب کرده و چندین سال طول می کشد تا کم کم صفات و اخلاق طاغوت را از مغز انسان ها بیرون ببرد» (6)

اما چه بسا صفات و اخلاق طاغوت در بعضی افراد با سابقه انقلابی کم کم حلول کند و ارزش ها وارونه شود که در این باره قبلاً زیاد نوشته ام (7) و به خواست باز هم خواهم نوشت.

پس  باور کنید طاغوت فقط در خاندان پهلوی و اسلافش خلاصه نمی شود!

هرکس در هر لباسی، در هر جایگاهی، با هر سابقه ای و با هر ادعایی، رفتار و منش طاغوتی داشته باشد، همان طاغوت است.

و ما وظیفه داریم برای حفظ انقلاب، از بازگشت روحیه طاغوتی به هر فرد و مجموعه ای (از جمله خودمان) جلوگیری کنیم و بدانیم که تمایز انقلابی نمایی و انقلابی گرایی در میزان فاصله افراد از روحیات طاغوتی است!

پی نوشت ها:

1- صفحه اینستاگرام خبرگزاری فارس

2- صحیفه امام، ج‏14، ص 365؛ سخنرانی در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی، 6 خرداد 1360

3- شهید آیت الله بهشتی: «آن مسؤولی که بی توجه به انتقادها باشد طاغوتی است که بر مستند کبریایی تکیه زده» (کتاب بایدها و نبایدها، صفحه 65)

4- کارمند را چه به فضای مجازی؟!+صوت

5- در مذمّت پرونده سازی برای مردم عادی+صوت

6- وصیت نامه شهید «حاج همت»

7- به عنوان نمونه: خاطره ای از طاغوتی گری یک مدیر حزب اللّهی

لینک در وبلاگ تکلیف الهی


لینک در کانال تلگرامی تکلیف الهی

  • همایون سلحشور فرد

بریده سخنرانی

وَ لْیَکُنْ أَبْعَدَ رَعِیَّتِکَ مِنْکَ وَ أَشْنَأَهُمْ عِنْدَکَ أَطْلَبُهُمْ لِمَعَایِبِ النَّاسِ

فرمودند مالک! آنجا می روی حکومت به نام اسلام تشکیل می دهی، مواظب باش این آدم های فضولی که مدام می گردند دنبال عیب های مردم عادی، می خواهند عیب پیدا کنند، هی می خواهند پرونده سازی کنند برای مردم عادی، به تو و به حکومت اسلامی نزدیک نشوند!

فرمود این ها دورترین آدم ها باشند در رده بندی از حکومت! نگذار این ها بیایند تصمیم گیر شوند!

آدم هایی که به مردم مدام سوءظن دارند و هی دنبال عیب می گردند! عوض اینکه دنبال خوبی بگردند، دنبال بدی می گردند!

فرازی از سخنرانی استاد حسن رحیم پور ازغدی با موضوع «حضرت علی(علیه السّلام) و دو چهره از حکومت»، رادیو معارف، برنامه «برای بیداری»، 20 فروردین ماه 1396

دریافت بریده صوت

صوت سخنرانی کامل از سایت رادیو معارف
  • همایون سلحشور فرد

مرحوم کلینی در جلد هشت کافی دارد در هنگام تبعید اباذر(رضوان الله علیه) به ربذه، خلیفه وقت دستور داد کسی او را بدرقه نکند؛ ولی حضرت امیر و فرزندانشان اعتنا نکردند و تا مرز وداع، اباذر را بدرقه کردند.

هرکدام از این بزرگواران ـ وجود مبارک حضرت امیر، امام حسن، امام حسین(علیهم السلام و علیهم الصلاة) ـ فرمایشاتی فرمودند، چند نفری هم که خدمتشان بودند هم حرف زدند و او را تسلیت و دلداری می‌دادند که خدا هست و صابر باش.

این[اباذر] در پاسخ به وجود مبارک حضرت امیر عرض کرد که من معتقدم و باورم این است که اگر تمام روی زمین مثل مِس شود که علفی سبز نشود و هیچ قطره بارانی از آسمان نبارد، خدا می‌تواند بنده خود را روزی بدهد (*)؛ این توحید محض است!

اباذر معصوم نیست، حرفش حجّت نیست؛ ولی این حرف را در پیشگاه سه معصوم گفت که می‌شود حجّت.

مرحوم کلینی که این را در جلد هشت کافی نقل کرد، نه برای اینکه حرف ابی‌ذر است، [بلکه] برای اینکه در پیشگاه سه معصوم است و تقریر شده است؛ حضرت امیر دیگر نفرمود این اغراق است!

اگر ملت ما این‌طور اباذری فکر کند، تحریم هیچ اثری ندارد!

بالأخره ما در پناه قرآن و عترت هستیم، این حرف‌ها را باور کردیم، لکن به این شرط که اختلاس در ما نباشد، کذب نباشد، دروغ نباشد، بازی نباشد.

درس تفسیر قرآن آیت الله جوادی آملی/سوره صافات، آیات 143 الی 160

متن کامل جلسه

صوت کامل جلسه

پی نوشت ها:

*- الکافی(ط ـ اسلامی)، ج8، ص208 

مطالب مرتبط قبلی:

1-مبادا کسی در این تحریمها بلرزد!

2- هراس از تحریم،جفا به قرآن کریم!

لینک در وبلاگ کشکول حکمت

  • همایون سلحشور فرد

شعارِ رسمی مستضعفانِ امروز: «اطلبوا العلم ولو بِقُم» 

الآ‌ن هم شما می‌بینید در بین این هفت میلیارد بشر اسم پنج شش نفر مطرح هست که نوح هست و ابراهیم هست و موسی هست و عیسی هست و وجود مبارک پیغمبر(علیهم الصلاة و علیهم السلام)؛ اینها هستند که جهان را می‌گردانند.

هر جا سخن از عبادت و حق و تمدّن است همین پنج شش نفر هستند که دارند عالَم را اداره می‌کنند.

فرمود اینها پیروزند و اینها ماندنی‌ هستند، لکن درباره دیگران که اصلاً لفظی نیست، فرمود: «وَ جَعَلْناهُمْ أَحادیثَ»(1)؛ ما اینها را دفن کردیم.

اگر کسی در کتابخانه رفت و یک کتاب تاریخ گرفت و نبش قبر کرد و ورق زد، در صفحات کتابِ تاریخ می‌بیند در این کشور ساسانیانی بودند، سامانیانی بودند، عباسیانی بودند و مانند آن (وَ جَعَلْناهُمْ أَحادیثَ)، اینها را ما حدیث قرار دادیم و در کتاب‌های تاریخ دفن کردیم؛ اما آن‌که عالم را دارد می‌گرداند همین پنج، شش نفر هستند.

خیلی از این مسیحیان و راهبان و متدیّنانشان را ما نمی‌بینیم، کار به دست چند نفر است، آن چند نفر را می‌بینیم که «کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ»(2)؛ وگرنه بسیاری از اینها اهل زهد و تقوا هستند، لکن اصلاً چیزی از دستشان برنمی‌آید.

مگر قبلاً اگر کسی ایرانی را می‌دید همان سلطنت ملعون را می‌دید؟ بسیاری از مردها و زن‌ها باایمان بودند و اهل نماز شب بودند، کسی از اینها خبر نداشت؛ الآن هم در غرب همین‌طور است، بسیاری از این مردم مظلومِ فقیر از سلطه آنها به ستوه آمدند.

مظلوم در عالم زیاد است، نه ظالم!

ظالم همین چند نفرند که شما می‌بینید درنده‌خو هستند؛ خیلی‌ها هستند که بر اساس صلح دارند زندگی می‌کنند، آنها صدایشان به کسی نمی‌رسد؛ این چند نفری که الآن برای آدم‌کشی مسابقه می‌دهند، اینها چند نفر بیشتر نیستند؛ بسیاری از مردم مستضعف هستند.

شما ببینید امیدِ اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی، اسلام دینِ اول شود هست، راهی برای تبلیغ نبود و کسی راهی برای ترویج نداشت؛ همین که کمی به برکت روح مطهر امام راحل و شهدا یک نفس تازه‌ای شد هفتاد هشتاد ملیّت از شرق و غرب عالم آمدند «جامعة المصطفی» را تشکیل دادند.

الآن شعار رسمی مستضعفان این است «اطلبوا العلم ولو بقم»، این چیست؟ معلوم است تشنه همین حرف‌ها هستند.

راه باز نیست و اگر راه باز باشد آن وقت معلوم می‌شود که جریان «إِنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنْصُورُونَ» است.

«و الحمد لله ربّ العالمین»

درس تفسیر قرآن آیت الله جوادی آملی/سوره صافات، آیات 159 الی 173

متن کامل جلسه

صوت کامل جلسه

پی نوشت ها:

1. سوره مومنون، آیه44

2. سوره اعراف، آیه179

لینک در وبلاگ کشکول حکمت

  • همایون سلحشور فرد

فرهنگ بسیجی 56

مدیریت اسلامی 19

همگی جمع شدند و به طرف چادر حمید (1)  آقا راه افتادند.

- آقا مشکلات داریم! هر چه سریعتر برای ما مرخصی صادر کنید!

- آقا، ما کار و زندگی داریم، پایان ماموریت ما را بدهید، برویم!

یکی گویا عصبانی تر بود، با لحن تندی گفت:

- خودتان خانواده هایتان را می آورید اینجا، فکر نمی کنید که ما چه مشکلی داریم!

حمید ... اورکتش را روی دوشش انداخت و بیرون آمد.

  • همایون سلحشور فرد

آقای نماینده ای برای توجیه افزایش 70درصدی حقوق نمایندگان مجلس می گوید: «مدیر را باید تأمین کنیم وگرنه فساد ایجاد می شود»! (1)

در حالی که اگر مدیری خودساخته باشد، در هیچ شرایطی دچار فساد نمی شود و اگر خود را در موقعیت فساد، ضعیف النفس و آسیب پذیر می داند، غلط می کند در نظام اسلامی مسؤولیت می پذیرد!

نایب رئیس جامعه‌ی جراحان نیز قبلا افاضه فرموده بود:

  • همایون سلحشور فرد

بعضی ها آنقدر اومانیست شدند که حتی زلزله را هم ناشی از فعالیت های انسانی می دانند و مدام هارپ هارپ می کنند!؛ در حالی که حتی پس از اصابت مستقیم بمب اتم به مناطق زلزله خیز ژاپن هم هیچ زمین لرزه ای گزارش نشد!

بعضی ها هم آنقدر داروین زده شدند که از جبر قوانین طبیعت می گویند!؛ در حالی که طبق سیر طبیعی، دوره بازگشت هر زمین لرزه 150 سال است و آخرین زلزله مهیب تهران نیز 180 سال قبل اتفاق افتاده است؛ یعنی وقوع زمین لرزه بالای 7 ریشتری در تهران، تا کنون 30 سال تأخیر دارد!

خلاصه به همه چیز فکر می کنیم غیر از فلسفه نماز آیات: آیت و نشانه بودن؛ در نظر گرفتن علل و عوامل فراطبیعی، تأثیر اعمال ما انسان ها در بروز یا عدم بروز رخدادهای طبیعی و نقش قهر و لطف خدا در تأخیر و تعجیل و میزان ضعف و شدت این رخدادها.

لینک در وبلاگ تکلیف الهی

لینک در کانال تلگرامی تکلیف الهی

  • همایون سلحشور فرد